Samarbete med Buzzador


(null)

(null)

(null)

Go kväll! 
Min kvällsrutin har ändrats. I samarbete med Buzzador har jag fått testa Perspirex en antiperspirant som kan förändra ditt liv. Ja så skriver de själva. Jag kan hålla med. För i tonåren hade jag såå stora problem med svett underarmarna, fick gå och tvätta mig flera gånger om dagen, med ny deo för att inte få fläckar på kläderna. 
Jag provade massor med andra märken och inget fungerade, och gjorde de det så brände de sönder huden. 

(null)

(null)

(null)

Perspirex tar du på innan du går och lägger dig. Du ska vara ren och torr i armhålan innan. Sen på morgonen tvättar du bort den. Och tar på eventuella vanliga deo.  Efter en användning så håller det 3-5 dagar. Men första veckan så ska man använde dem varje natt i en vecka. 

Finns även hand och fotlotion för de som har problem med detta. 

Jag rekommenderar verkligen denna. Fungerar direkt på mig. Det enda jag känner är att det är väldigt starkt så har du väldigt känslig hud så ska du nog inte använda den här.

(null)

(null)

Så tips till er har problem. Jag själv har numer inga stora problem med lite trist om man har sidenblus och så är det supervarmt dit man kommer eller man ska tex ha en viktig genomgång på jobbet och  man blir lite nervös. Då är ju detta ett superbra komplement till vanliga deon.

Ha nu en fin kväll! 
Kram F ullie

hi hi detta skrev ja oxå om idag
ja har ju aldrig gjort det innan så va en chansning men ja det gick väl bra
Önskar dej en fin onsdag kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress