(null)

(null)

(null)

(null)

Gomorron! 
Som ni såg blev det sent sent inlägg igår. Ja jag började skriva  när jag kom hem, men sen ringde Manne som skulle hämta en båt och bli borta sent. Hade ställt in mig på kväll ensam hemma. Och sa att han redan var färdig, allt hade gått så smidigt. 

Han frågade om jag vilja följa med och lämna båten och sen åka en tur i Corvetten, var ju så fint väder. Sagt och gjort så slängde jag mig iväg. Sen kom vi hem åt den hemköpta sushin och sen satte vi oss vid tvn. Så jag glömde faktiskt bort er, men kom ju på det sen och skrev färdigt och fick iväg inlägget.  Så kan det bli  och så är ju livet, det måste ju komma först i alla lägen. 

(null)

Som ni vet och ser så släpper jag inte mitt gråa som jag älskar. Om ni minns så var jag ganska ny med grå, var ju långt alla började  måla grått och så. När vi flyttade in så hade alla vitt och svart hemma. Men ganska snart efter så började man se den gråa färgskalan. Men jag älskade den innan den dök  på bloggar och Instagram. Nog om det, vem som var först. Jag återkommer hela tiden till den färgskalan efter jag haft lite utsvävningar i färg, för det har jag ju ibland.

(null)

Idag står, en sväng in till stan, lite roliga saker som ska hända där idag. Sen så blir det hem till trädgården. Eventuellt så blir det en sväng till ner på stan här, eller i morgon, är ju marknad och den brukar vara väldigt mysig och fin, ganska välkänt att åka på marknad hit och måste säga förstår det för det är urmysigt att gå nere på stan här en vår och sommardag. 

Nej nu är det dags att sätta fart, ses snart igen.

Kram F 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress