(null)

Go morgon! 
Tänkte vi skulle titta i mitt badrumsskåp idag och jag tänkte dela med mig om mina skönhetsrutiner för morgon och kväll när det gäller mitt ansikte.

(null)

Som jag skrev till er i förra inlägget så har jag på senare tid verkligen försökt att ta hand om min hy. 
Har under vintern haft såå mycket problem med att hitta produkter som verkligen hjälper mig. Äntligen har jag hittat rätt. Sen tror jag att man på något sätt blir mättad och behöver byta produkter ibland. Men nu är jag såå nöjd med det kit jag har här. En salig blandning av olika märken men tror inte att man måste ha samma genom allt. 

Tänkte visa er vad jag använder och när.
Vi börjar med morgonen. 

(null)

(null)

Detta ansiktsvatten från Clarins, piggar upp och gör rent. Jag gör normalt ingen mer rengöring eftersom jag gjorde en grundlig på kvällen innan.
Om jag eventuellt behöver mera rengöring så använder jag den här.
(null)

En supersjuk rengörings gel från Swissclinic. 
 
Ett budget tips till denna eller ja inte såå mycket billigare men ett alternativ, gör och är för samma sak är denna från Wichy. 
(null)

 Båda tar man på med pads och behövs, eller ska inte sköljas bort. 

Ja nästa produkt som jag använder är serum, såå viktigt och måste säga detta är det bästa jag någonsin provat! Så ska du bara köpa EN produkt så är det denna.
(null)

Detta serum från Swissclinic är ja min räddning :)

Sen avslutar jag med dagcreme.
(null)

Jag använder då Swissclinic där också. Men kan även rekommendera denna från Estee Lauder. Gillar den också väldigt mycket. 
(null)

Då har vi kommit till kvällen! 

(null)

Där är ju rengöring a och o. För att inte bli trött och typ strunta i den så brukar jag tvätta av smink tidigt på kvällen. Långt innan jag ska lägga mig, ibland direkt när jag kommer hem.

Om jag har mycket smink ( inte alltid jag har det)  så börjar jag med denna från Dermalogica. Så underbar är som en för rengöring.
(null)

Efter den så tar jag ansiktsvatten och detta från Lancome är mjukt och härligt för ett trött ansikte. 
(null)
Har använt denna i flera år och gillar den lika mycket nu. 
Ibland så tar jag även denna efteråt för att få bort den allra sista smutsen. Om jag bara sminkat ögonen så är det den enda jag använder och skippar ovan stående.

(null)

Alltså samma gel som jag visat innan.
(null)

Sen är ert dags för serum, nattcreme och ögoncreme. Använder ögoncremen även på morgonen ibland men hört att man ska ha dom på kvällen. 

(null)

Japp det var mina rutiner för ansikte, hoppas någon av fått lite inspiration eller tips. Tryck gärna på lilla hjärtat om ni gillar denna typ av inlägg. 

Sen vill jag bara slänga in ett sista tips, har visat det innan men kan inte sägas nog, alltså den är den bästa deon ever. Jag har testat massor!! Svettas ganska mycket och har fobi för att lukta illa och vara svettig så ja jag har testat det mesta. Men denna funkar, har inte svikit mig en enda gång. Finns även mot känslig hy men den har jag inte provat. Har ganska känslig hy egentligen men har inte haft problem med denna ändå.

(null)

 Count on me kan tas på orden!!!

Ha nu en fin fredag! 
Ses snart igen..
Kram F 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress