Stort tack alla ni för era "Gilla tryck" igår så kul :) 

Tvättställskommod och inredningen kommer ifrån IKEA. Mycket smart och gör att mycket får plats även om det är smockfullt i mina lådor. 

 När det gäller sånt här med krämer och rengöring är jag en riktig samlare. Har flera olika märken av det mesta.

Hittat ett så bra märke för min torra hud i ansiktet. Eller ja nu är den faktiskt ett minne blott och då har jag bara haft dessa produkter i ca en och halv vecka. 

Apoliva! Tror det bara finns på Apotek och då bara på vissa. De som heter Apoteket tror jag det är. Har för mig att detta är deras egna märke men är inte säker.

Hur det än ligger till med det är både dagcremen, nattcremen och serumet så bra. Finns i två varianter. En för de under 40 och en för över 40. Självklart beror det ju på vilken hy man har och inte åldern. Krämerna jag har är för under 40 och serumet är över. Men man tar ju det som passar än bäst. Sen fanns det även med SPF men det kan inte jag ha. Så har ni problem med torr hud, gå till Apoteket och testa denna. 

Mitt smink har flyttat in här också. Var ju så bra fack för det här. Man kan lyfta på ena delen och ha mer saker där under. Fiffiga saker ibland från IKEA. 


Nu börjar det äntligen ljusna. Var så grått och trist idag så jag sitter med lamporna tända, men kan nog ta och släcka dom. Förresten bara så ni vet, jag är inte sponsrad för dessa krämer utan bara tycker de är riktigt bra. Om jag är sponsrad eller om det är ett sammarbete så meddelar jag det tydligt. 


Ha nu alla ni en trevlig tisdag!
Kram F