(null)

(null)

(null)


H A P P Y    F R I D A Y ! ! ! Här ovan har ni de saker som står allra högst uppe på önskelistan hos mig. Någon av dom ska jag klicka hem i morsdagpresent till mig själv. ja ni vet en klapp på axeln för visst är det tufft att vara (ensam) mamma till en snart 17 åring! 
Ja ni som undrar jag är ensam mamma till Emil, visst har vi Manne men han är inte pappa till Emil och har  därför inte några diskussioner med Emil, det sköter jag. Sen är ju Manne som en pappa ändå eftersom vi träffades när Emil var 3 år och han inte har  någon annan pappa. Men ja tror några av er vet precis vad jag menar och några kanske inte alls, men så är det hur som!

Tillbaka till önskelistan ;-)

Jag som då många andra har kärat ner mig Jonathan Adlers skålar, vaser, muggar och prydnader. 
Ja ni hsr ju sett skålar och muggar hos mig sen tidigare :)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tycker denna serie Mr och Mrs är såå himla söt.
(null)
Finns ju i en masss varianter.

(null)

En riktgt stooor skål är ju annars maffigt! 
(null)

Denna vas är ju både kul och söt tycker jag! 
(null)

Och hur läcker är inte denna, kanske inte i mitt hem eller ert, jag vet inte men läcker är den och på rätt plats ja då tror jag den är grym! 

(null)

Sist men absolut inte minst utan är nog störst är denna i betong, men den krukan koststar  nästan 9000kr så nja den får står på önskelistan hela livet tror jag, ha ha!

Nu är det snart dags att gå upp! I natt blev det inte många timmars sömn så vi får väl se hur denna dag blir, gäsp! Men efter jobbet bär det av till Stegeborgs hamnkrog för AW men vännerna.  Sen hem till oss för lite rosé och bubbel.

Ha en fin fredag kära ni!
Happy Friyay !!!!
Kram F 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress