(null)
Vilken kväll vi har, ja dag också förstås men då satt jag instängd på kontoret. Så otroligt härligt väder och  denna värme är ju bara så underbar. Sitter i skrivande stund i  t-shirt och trosor (efter en dusch) här på ute rummet och är inte ett dugg kallt. 
Nog om vädret. Klickade hem ett nytt och såååå efterlängtat överkast från Sleepo i söndagskväll. Och nu ligger det redan på min säng. Snabbt jobbat Sleepo och Postnord :)

Såå fint bara älskart, har suktat på det riktigt länge, ja i flera år, kanske inte exakt detta men ja ni vet ett tungt och i sammet. Lovar bättre bilder en annan dag när det är bättre ljus. 

(null)

Nu väntar AW två kvällar i rad så vi får se när jag tittar in här igen. Men så vet ni i fall det dröjer någon dag eller två.

God natt och Sov nu gott för åker snart mina ögon igen, även om jag skulle vilja sitta här hela natten. 

Kram F 
(null)

(null)

Halloj igen, tänkte blev ju lite tomt i helgen så kompenserar lite med ett till inlägg ikväll. 

Igår var ju morsdag som ingen missade antar jag. Vi firade inte speciellt, brukar inte det men lite choklad och en god middag blev det. 

(null)

(null)

(null)

Såå gott med grillat! Tröttnar inte i första taget. 

(null)

Här har ni så som det brukar se ut för det mesta. Sallad, lite olika såser, kött eller kyckling. Blir inte så där superfancy dukat men, mest jag som bryr mig om det. Ingen av mina killar skulle nog märka skillnaden ha ha!

(null)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen se rakt ner i sängen. Men vi ses snart igen.

Kram F 
(null)

Skrev och trodde jag la upp ett inlägg i lördags men ja det ligger inte där så jag antar ni inte fick det och det var lite tomt. 
(null)

(null)

Men här är jag i fredagens klänning, påväg till AW med vännerna. 
(null)

Klänningen är jätteskön och kommer från Ganni. Passade på när Boozt hade erbjudande. 

Ha en trevlig kväll. Lovar att försöka titta in snart även om det är mkt hektisk vecka här nu.

Kram F