(null)

(null)

Hallå lördag och fina ni! 
Fullt upp igår, var inte hemma förrän på kvällen och då var det dags för middag och tv-mys. 
Vaknar lite bitter och fortfarande besviken. Trodde IKEA hade lärt sig. I början när de släppte nya kollektioner så tog allt slut på förhandkvällarna och så fast  man stog exakt kl. 10 på kollektionsläppsdagen så var godbitarna slut. Men sen blev det bättre fanns mycket av allt och alla var glad av dom som kom tidigt inalla fall. 
Men fail IKEA. Vi var ju där exakt kl. 10 och fick reda på att alla vaser hade tagit slut på vip-kvällen och i Linköping hade de bara fått ett fåtal. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Tycker det är lite dåligt när man då gör en massa reklam för det och sen finns det inte ens att få tag i. Sett på Instagram att det varit likadant ute i de andra städerna i landet. 

Meen... fick ändå med något från kollektionen och desto mera från själva shoppingdagen ;-)  ha ha! 
Hittade en ny affär som hade såå mycket fint och sen förvånade Kapp Ahl massor, med mycket vill ha listan. 

Men tillbaka till kollektionen...
(null)

(null)


Ett kuddfodral och en filt fick jag med mig. Kanske inte så ovanligt mär man går i från IKEA, hi hi! 

(null)

Kuddfodralet är i sammet och avlångt, ni får se sen bättre när jag fick i kudde och vet var det hamnar,  fodralet är svart så som filten men blir lite blått när jag fotar.
(null)

Filten är i fleese och är tänkt att man kan klippa upp den så blir den som en poncho. Så jag tänker den blir perfekt för mig att ha på jobbet. Är ju frusen och det drar där något fruktansvärt. Så många av oss sitter med torgvantar och filtar. 

(null)

Som ni ser i bakgrunden köpte jag även några blå kuddfodral (50kr st, kap! ) och en ny kudde från Hemtex i går.  Den är design Emma von Brömssen. Är även sugen på denna att kombinera med.
(null)

Vi får se hur det blir. 

Men som sagt fick jag med mig lite annat kul! Ja lite kläder förstås, letade efter någon blommigt att ha upptill. Och i sista affären hittade jag blusen med DET. Hade gått igenom alla de vanliga och inte fastnat för något även om mycket var fint.  Får visa er snart. Tänkte även visa er det jag hittade på KappAhl. De hade ju 20% på allt just nu i helgen tror det var för Mellofesten.
Dags då att jag gör mig i ordning så jag kan visa er kläderna.
Kram F 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress