SAMARBETE MED BUZZADOR

(null)

(null)

Halloj! 
Hann inte med att titta in igår igen, men nu är jag här. 
Jag fick lyckan att testa Panasonic epliator. Är riktigt glad att jag fick det för såå smidig den är, jo detta är ett samarbete men ärligt är jag så nöjd.
Så här skriver de själva om den.

Double Disc Systemet har två skivor och 60 pincetter (till skillnad från andra epilatorer som har 20-48) som hjälper till att göra din hud lenare för varje drag. De dubbla skivorna tar bort mer hårväxt med mindre ansträngning eftersom den andra skivan kapar alla strån som den första missade. Det bredare epileringshuvudet gör att det nns plats för 60 pincetter vilket innebär lenare, renare hud för varje drag. Epilatorn går även utmärkt att använda i badet då den är vattensäker!


(null)

Så smidigt att man kan ha den i duschen. Lite svårt att fota där så jag gjorde här utanför. Älskar att man häller i lite av sin duschkräm i själva apparaten och sen så hjäper skummet att den glider bättre och kommer åt.

(null)

Så här ser mina ben ut efter en vecka. Fortfarande jättefina och det gör inte såå ont! Klart att det känns men ja ni vet vill man vara fin så får man lida pin :)

(null)

Man får även till många andra tillbehör. Den smala är perfekt för armhålan och och bikinilinjen, ja jag testade och visst det gör liite ondare där men ja ni vet.....

(null)

Armhålan däremot gick väldigt bra. Finns tre lägen i den beroende på hur snabbt man vill att det ska gå, jag har bara kört på lägsta tycker det känns bra. 

(null)

(null)

Så letar ni efter ett bra hårborttagningsverktyg rekommenderar jag denna så mycket. Min kommer gå varm i sommar, så dags att ta tag i fötterna ;-)

Kram F 


PS. Om ni tittar in på Instagram och stories där så ser lite film på hur den fungerar. 

I Samarbete med Buzzador 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress