Här under parasollet har jag tillbringat min dag! Vilken härlig dag vi har haft. Jag känner i alla fall så, älskar när det är så varmt att man tycker det är skönt i skuggan, utan att frysa eller tycka det blir kallt så fort det kommer en vindpust. Tycker dock det är lite jobbit att vara i solen såna här dagar. Men det är ju sällen jag måste det. 
 
 
 
Alltså hur mysigt som helst här och läsa tidningar, lyssna på ljudböcker. Blev även liten kort tupplur...ha ha. Så jag hade helt enkelt det underbart bra. Under parasollet så hade jag en  mysig klänning från HoL
 
 
Hur skön som helst och självklart hatten på. Jobbigt annars att vara ute. Måste ju kisa och då får jag ont i huvudet. 
 
 
 
Tillslut blev jag lite rastlös. Så när Manne kom hem, efter att ha sålt vår båt!! Bytte jag om och så åkte vi iväg och åt lite. Hamnde på mysiga fiket på Venneberga gård om någon känner till det. Ligger precis vid kanalen. Så underbar utsikt från deras terass. 
På mig hade jag ett nytt linne från Karmamia och vita kjolen ni sett förr från Onödigt snyggt. 
 
Så blå himmel idag, dessa moln är nog de ända jag sett på hela dagen.....
 
 
 
Magisk utsikt som ni ser, sitta och titta på alla båtar som åker förbi eller cyklister som tar sig en tur de också. Så fint att cykla vid kanalen. Så synd att min  kropp inte orkar eller jag kan ju inte det med mitt nervskadade ben. Men boka in ett besök om ni är fika sugna och har vägarna förbi, åk mot Söderköping och strax innan så sväng av till Mariehov och fortstätt den vägen hela tiden så kommer du fram till gården. De har även massa inredning, hur mycket som helst. Lite åt det lantliga hållet men vanliga märken som Himla, House Doctor och massor med mera som jag bara inte kommer på nu.
 
Ha nu en härlig kväll. Imorgon är det jobb efter några härliga dagar på min minisemester. 
 
Kram F 
 
 
 
ullie

men lite gratis i efterskott på¨er dag va romantiskt sådär
vi träffades oxå innan vi gifte oss

förstår inte för du är så fin o snygg i va du än har på dej =) ja du har ju massa fina kläder o man ser du älskar kläder men ja de passar så fint ihop med allt

ha en fortsatt fin helg kramar till dej ullie

Svar: Men tack snälla du! så go du är. Ha en underbar kväll. KRAM!
Fia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress