I samarbete med Buzzador 

(null)

(null)

I sammarbete med Buzzador fick jag testa Geas blodpudding. Blodpudding är något som jag faktiskt tycker ganska gott, i alla fall med alla tillbehör. Men vi äter det nästan aldrig. Den här var färdigskivad och var supersmidigt.... jag tycker annars det är svårt få till bra skivor. 
Så är ni ute efter billig nyttig vardagsmat är ju det här en riktigt bra tips. 

Vi kommer i alla fall  äta det här lite oftare efter att ha testat dessa färdigskivade. 

Ha nu en trevlig kväll! 

Kram F 
(null)

(null)

(null)

Gokväll! Hur mår ni? 

Som ni ser här har några saker bytt plats. Skönt, känns som det blir lite mera space. På något sett behöver jag det nu när börjar bli vår och varmare. Plottret och de där andra tillhör advent och julhelgen.

(null)

(null)

Även skåpet i vid matdelen har fått flytta på sig. Det kanske vi kommer ha i källaren när det är mera ordning där. Eller inte, vi får se. 

Trött och hungrig är jag, så jag hopas att Manne kommer snart, han är och tränar, så vi äta middag snart.
Kram F 
(null)

(null)

(null)

Var länge sen jag bjöd på några dagens? Här jag påväg till jobbet. Lite suddiga och dåliga bilder men det är allt jag har att bjuda på så här års. Favoritbyxor från Mos Mosh som ni sett förr. 
Tröja gammal från Gina Tricot, stövlar Novita. 

(null)

En annan dagens, smygfotad på jobbet ;)
(null)

Skjorta från Twist and Tango, såg att den fanns på MQ i Sthlm i helgen så kanske finns på hemsidan om någon är intresserad. Så fin och skön, jag köpte min före jul på rea jos Contrydreams men den tror jag är slut där. 
Byxor är också från Mos Mosh, men dessa är blå och i en annan modell.

Japp idag är myskläderna på för idag är en ledig dag, skönt med ledig måndag. Känns lite lättare att börja veckan på en tisdag, lillfredag vet ni.

Kram F