(null)

(null)

(null)

Vet ni vad jag älskar? Dofter som luktar gott! Är lite besatt av det. Tvättar inte med sköljmedel, någonsin, så då försvinner ju lite av den goda doften i tex sängkläder. 
Men dessa Linnevatten från Washiologi är så underbara. De har tvättmedel och andra tvättprodukter också men jag använder mest deras linnevatten. Både när jag har bäddat rent, använt en blus som inte behöver tvättas men vädras lite inför nästa användning och självklart när jag stryker. 
(null)

Detta är inte på något sett någon reklam men jag har använt detta i flera år och kommer nog göra i många framöver. Favorit doften är denna Bomullsblomma och Lavendel. 

(null)

(null)

(null)

Så ett tips för er som är som jag. Sen vill jag slå ett slag för min stora kunde. Anemon XL från Wärnamo sweden. 
(null)

Har alltid problem med nacke och axlar. Har det fortfarande men har blivit mycket bättre sen jag började med denna. Vaknar aldrig och har ont länge. Man sover med kroppen från axeln och uppåt på kudden. Det gör stor skillnad. Den här kudden är speciellt bra för de som jag som sover på sidan. 

(null)

Så ja testa ni också om ni har problem. Kostar inte så jättemycket. Finns även på Mio nu såg jag så man behöver inte beställa just från deras hemsida. 
Mio har jag sett har andra riktigt stora kuddar. Har inte testat dom men de är säkert också bra, men den här ska vara speciellt för såna som har problem, utan att vara en sån där specialkudde. 

Det var tips så här en måndagsmorgon. Hoppas ni gillar! Tryck gärna på hjärtat nedan då, det gör mig såå glad!

Ha en fin vecka nu. Hörs snart igen.

Kram F 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress