15 april 2018

Underbar dag

Allmänt Kläder

(null)

(null)

(null)

Vilken härlig och solig dag det var igår. Var nog samma i fredags men då låg jag ju nerbäddad. Igår var jag i alla fall på benen. 
Några penséer hamnade i krukor, gurkfrön är sådda och 
Ute rummet är nu städat (av Manne) och redo för en fantastisk vår och sommar. Ja nu håller vi tummarna att det blir så.

Appropå sommar. Av en tillfällighet så låg min sommarskor från Flattered och solade. De heter Michaela 2. De från förra året heter 1. Fyndigt eller ja kanske inte. Men hur som vad de nu än heter så är de såå snygga tycker jag. 
Med min nervskada fot och ben så har svårt att gå och ännu mer i skor med klack just nu, så en massa sandaler och vårskor utan klack är vad jag är på jakt efter nu. Tror jag är på god väg faktiskt ;-) 

(null)

(null)

Idag är det mulet och solen ska inte titta fram säger de på vädret, så idag får jag hitta på något annat. Är ju såå rastlös efter att ha legat hemma i några dagar. När man mår dåligt så är det ju ok, men så fort det börjar att bli lite bättre som nu. Jag blir galen av att vara hemma. 

Ska dock hålla mig hemma tills Emil kommit hem. Han har varit iväg med Sjövärnet hela helgen. De åkte i fredags eftermiddag och kommer hem nån gång nu idag så behöver ju hämta honom någonstans sen. De har varit ute i skärgården och åkt båt och säkert gjort en massa skoj. 

Nu är det dags för frukost. Hör Mannes steg i trappan. 

So long!

Kram F 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress