Ser ni så underbara blommor jag fick av fina Anna igår på Lola visningskvällen. Tack fina du, så underbara. Ja så helgblommor känns inte som jag behöver köpa. Älskar färgerna i buketten och sådär höstiga och härliga utan att vara gula och orangea. 

Äntligen fredag och en oskriven helg väntar. Inga stora planer mer än lite fix med värmesystemet, men det är mest Mannes avdelning! Jag är rätt trött och slut efter veckan på jobbet och gårdagen. Tar väldigt på krafterna. Så känns ibland att bloggen här blir lite lidande men så måste det bli, jobb och välmående går först. Men hoppas ju och tanken är ändå att titta in här minst en gång om dagen även det kan bli något uppehåll på nån dag ibland.

Önskar er en finfin fredag! Ses snart igen! 


Kram F 

Annis

Jag gillar verkligen din blogg och dina vackra bilder! Jag är också ett fan av Lola och undrar nu nyfiket vad du/ni beställde på partyt igår.

Svar: Men oh tack snälla, vad glad jag blir! Kul att du också gillar Lola. Jag köpte rosa koftan, Fog dress, gula kavajen och vinröda ferling free Cardie, så nu är jag fullt kittad inför hösten. Kram
Fia

Annis

Fina val av kläder! Jag ska på party nästa måndag, få se vad det blir för mig. Ha en bra söndag!

Svar: Kul! Detsamma till dig 😍
Fia

Annis

Fina val av kläder! Jag ska på party nästa vecka. Få se vad det blir för mig. Ha en skön söndag.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress