Lite nyheter från Ernst har äntligen hittat hit. Beställde för nog ja en månad sen, allt fanns inte men kommer senare. Men såå fint! Hur skön är inte pläden! Och skålar ja det har vi tänkt byta ut länge. Och dessa åh bara älskar dom! 

Vasen i rökgrått passar så fint in här! Köpte med mig blommor hem igår men de var för korta! Klantigt!! Ja verkligen så de står i en annan vas. 

Lovar ni ska få se massor av bilder på skålarna och tekopparna senare som inte kom med på bild. Älskar dom så ja ni lär nog tröttna istället, ha ha! 

Önskar er en superhärlig lördag! Ses snart igen!


Kram F 

Åh har ni sett nya daggvasen från Svenskt Tenn! Såå fin :) 

Kolla in den här med supersnygga skåpet. 

Trots sitt saftiga pris åker den rakt upp på min önskelista. För att önska får man ju :)


Här har jag en ensamkväll. Första av tre. Manne är borta i lite olika saker nu kvällarna framöver. Ska njuta nu, så vi ses snart igen. 


Kram 
PS. Alla bilder är från Svenskt Tenn. 

27 september 2017

Ursäkta!

Inspiration Kläder

Ursäkta frånvaron! Men orken finns inte just nu till allt. Jobbet är jättekul men tar såå mycket på mig. Kraschar när jag kommer hem och orkar inget mer. Tror det kommer bättre tider snart! 

Häromdagens påväg till jobbet! Skjorta från Lindex, annars är allt från Lola. Leggingsen finns nu och är lite som skinnimitation. Inte riktigt men åt det hållet. 

Ljusare bild från samma dag. Älsk förresten på nätstrumpor som sticker upp lite lite från skon. Syns inte här men ja en riktig hit! 

Här är dagens. Nya fina tröjan från Lola kom igår. Såå skön och i merinoull, inget kli alls! 

Nu sen middag med Manne :)


Kram Fia