(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ni hur jag alltid säger att jag älskar Beach house sängkläder. Ja det gör jag, men hittat  något ännu bättre. Mille Nottis satin serie. Men wow hur sköna är inte dom. Kan inte få nog. Precis som de bästa hotellakanen. Sov som en prinsessa i natt. 

(null)

(null)

(null)

Lite gula bilder idag, men är ju mörkt nu dygnet runt, när ska man kunna fota, ha ha! 

Väntar här nu i soffan på Manne som är och tränar. Sen blir det kebab. Är inne i en kebab älskande period. Som de flesta maträtter så får jag en hangup på dom ibland. Japp och nu är det kebab. Brukar göra kebabsallad själv med färdig kebab ni som finns i frysdisken som man bara steker lite. Och sen en god sallad och hemgjord vitlöksdressing. Men ikväll festar vi till med en i bröd från bästa pizzerian. Man måste ju få måndagsfesta ibland eller hur?,

Fin kväll önskar jag er!

Kram F 
(null)

(null)

(null)

(null)

Halloj! Vilket ruggit väder. Varit ute en stund och planterat om min vitlök som jag satte ner för några veckor sen. Såå klantigt alltså, men jag har aldrig planterat vitlök eller sätt någon göra det. Så jag köpte ett par lökar och planterade dom.  Sen såg jag på Viktoria på nyhetsmorgon på tv 4. Där visade hon att man skulle dela på lökarna,  ha ha! Jag hade satt ner hela odelad. Antar det är allmänbildning men ja något jag hade missat i alla fall.

Så jag beslutade att det var nog bäst att gräva upp dom och sära på dom. Vet inte om det blir bra. De hade redan fått rötter. Men tror det kommer att funka. Ni kan väl hålla en tumme. Så någon kommer upp i alla fall. 
(null)

Ja sen har vi plockat i ordning för vintern ute och på uterummet och jag höstpiffadde även lite här ute. Får visa er nån dag. 

Nu är det vila och tvätta ett tag innan middagsracet börjar. Här blir det kokt torsk med potatismos. Som jag skrev om för några dagar sen. Så känns söndagen en sån här dag man kan lägga ner lite energi i matlagningen. Kul! 

Önskar er en fin söndag. 

So long!
Kram F 
(null)

(null)

(null)

(null)

Ja håller ni inte med. Smoothie är ju en favorit på morgonen. Hinns inte med på vardagarna för mig men helgen, ja då har jag för det mesta tid. 

(null)(null)

Idag har det redan varit full fart. Eller nja lite fart i alla fall. Emil skull skjutsas till stan för utbildning med Sjövärnet. Nu i två helger är det sjö och havs plugg. Långa dagar men de brukar ha kul och nyttigheter de lär sig.  
Ja sen blev det en sväng i affär för att leta regnkläder till Emil. Hittade bra och smidiga på Jula.  "Blåkläder" har det mesta :)

Nu ligger jag och vilar. Ja doktorn har just nu ordinerat mycket vila så det gör jag. Lyssnar på ljudbok. Just nu en gammal men som jag inte läst, "Svensk maffia". Riktigt bra, rekommenderar den verkligen.

Önskar er en toppen lördag! 

Kram F