30 november 2017

Kväll i vårt hus!

Allmänt

(null)

(null)

Ja här ligger jag nu på soffan, hoppas att natten i natt har några extra timmar ;-)
Vet att jag tjatat om det men känner mig såå trött alltså. Usch inget kul när man känner så här. Är ju en sån mysig tid framför oss men ja inget kul när man inte orkar njuta! 

(null)

I helgen kommer nog liite mer jul och adventspynt upp. Brukar ju inte ha alltför mycket men, ja ni vet lite mera brukar det vara. 

Näe gäspar så stort att jag nog allt för gå och tvätta av smink och borsta tänderna innan jag somnar. 

Ses snart igen. Men av erfarenhet så brukar jag ba svårt att hinna titta in här på fredagskvällen efter jobbet, så önskar er alla en trevlig helg, men ses så snart det går. 

Kram F 

28 november 2017

Matrummet!

Inredning Inspiration


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Gokväll! Ja nu är det en  period med mycket på kvällar och helger, fullt program rätt igenom. Mörkt mär man åker till jobbet och lika mörkt när man kommer hem. Så när ska man hinna fota?! Jag försöker fota så mycket jag kan på helgerna så jag kan få ihop lite inlägg i veckorna, så ver ni hur jsg gör, min lilla hemlighet ;-)

Idag bjuder jag på lite bilder från matrummet som fått en mörk duk från Hemtex, hade en rabattkupong som jag utnyttjade och då blev duken riktigt billig. Den är hur fin som helst, tyget är halva i bomull och halva i linne. 

(null)


(null)

(null)

(null)

Älskar mina ljusstakar från Ernst, ja jag har nog skrivit det ett par gånger men ja gör det verkligen. Lite nya linneservetter, tycker de är så vackra och härliga att duka med. 

Nu är jag trött, varit en lång dag med mycket som hänt. Så jag säger god natt och sov gott finaste bloggisar!

Kram F 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Som jag sa innan, julpiffat lite nu. Silver, grått och grönt!  Ja så blir färgerna här i jul! Lite vitt kommer ju till . 

Mycket granar här. Men älskar dom här små bordsgranarna. Dessa är i plast och kan användas år efter år <3

(null)

Buxbomen är riktig. Hittade ljusstaken idag på Lundbys julmarknad. Mycket fint där men dessa fick följa med hem. Tänker den är fin året om, med olika grönt runt om eller bara som den är. 
(null)

Ljusstaken har kommit fram och ger ett härligt ljus här i vardagsrummet. Vita krukan är Cloudy från DBKD om nån nu inte visste det,  vita ljustaken är från Storefactory, genomskinliga lyktan Skogsberg och smart och sist men inte minst ligger laktritskalendern som jag visat innan från John Bulow, mums!

Fin kväll nu till er alla! Är så glad att just DU tittar in här! 

Kram F