Sammarbete med Buzzador

Nu har jag fått något nytt och och testa genom Buzzador. Hamburgerost, så passande! Vi är inne här i ett riktigt Hambugerstim här. Äter det typ en gång i veckan. Fast ja ibland är det kyckling istället för nöt. Smidigt nu när det är sommar att lägga på grillen. 

På mina burgare oavsett om det är kyckling eller nöt så vill jag ha sallad, dressing, coleslaw och ost! Älskar det "nya" Brioche brödet! 

Har provat såna där ostskivor som kan ligga i ett år i kylskåpet och ändå vara goda. Men nja tror inte de är så nyttiga. De här från Castello är riktig ost som är lagrad i 5 månader. Ja den är riktigt riktigt god. Så jag ger den här ett stort plus och tipsar er att testa! Nu här ska jag ut och titta till trädgården. Ha det fint!


Kram F 

Gomiddag! Här helt nyss tagna bilder från sovrummet. Går ju fortfarande i väntans tider på att vi ska göra om här. Jag måste bli lite friskare och orka springa i trappor lite mer. För vi får flytta ner i källaren medan vi håller på. 

En regnig och grå dag idag. Men de behövs de dagar också. Är ju otroligt låg grundvattennivå här så allt regn tas tacksamt emot även om jag vill ha sol! Men går med på några dagars regn bara solen kommer tillbaka. 

Fina korgen från Hemtex som jag har sjalar i. Snyggt och praktiskt :) Har börjat få ont i halsen här så nu gäller vila, vill inte bli sjuk nu. Är en lång och härlig tid framöver som jag vill må bra i och njuta av så mycket som möjligt. Men haft ganska ont senaste dagarna och nu detta, därför det varit lite text i inläggen. Orken har inte funnits där. Men lovar snart kommer jag tillbaka med mera text och inspirerande inlägg. 


Kram F