Att man kan bli såå glad av en väska! Matriell kärlek när den är som bäst :) Ytligt visst är det så men lika glad för det. 

Ja en ny väska från by Malene Birger om någon nu missat detta print kommer därifrån. Det är den lilla modellen jag har. Tycker den är bäst. Så bra med den lilla väskan som man kan ha i för lite läppglans och andra småsaker. Har bara den här och den bruna som jag tror ni sett innan. Blir lite osäker eftersom jag hade blogguppehållet. 

 

Här är den i alla fall. Samma modell men oilka färger. 

 

Ja jag har alltså dessa två och varierar nu emallan. Men den mörka känns mer som passande för höst och vinter. Kul att byta lite då och då. 

Vet jag visat er en annan modell mer som en axelremsväska. Den har jag sålt, blev inte riktigt hemma med den. 

Önskar er alla en fin fin fredag! 

Kram F

Detta är ett förinställt inlägg 

Halloj! Snurrigt värre fortfarande så det kan säkert avspegla sig här lite. Som sagt operationen gick inte som den skulle, jag är fortfarande kvar på sjukhuset och de komplikationer som blivit kommer vara riktigt jobbiga. Men allt om det kommer sen när jag orkar och inte är mitt uppe i det.

Ni vet jag köpte två fleesefiltar från Kosta Linneväveri. Häromdagen kompletterade jag det köpet lite. Ett picknick set och en kudde till stolarna på altanen. Ponchon har jag köpt till min mamma den och en picknickkorg ska hon få i födelsedagspresent. Hon fyller inte förrän i maj så jag får hålla lite på presenterna.  Tror i alla fall att hon blir glad och det blir bra.

Önskar er en fin dag!

Kram F 

29 mars 2017

Design in A Box

Allmänt

Har ju blivit så populärt med boxar av alla dess slag. Speciellt inredningsboxar. Jag har provat några olika. Gillar denna mest Design in a Box.

De har ett sån bra grej, ingen överaskningsbox eller det finns också men sen finns det att man kan plocka ihop själv från tidigare boxar. Ja faktiskt riktigt kul och smart grej. 

Så gjorde jag med denna. Handdukar från MilleNottie passar ihop med de vi har. Vas som påminner om Gatto, så fin och saknat en vad i den storleken. Såå fina lyktan från Skogsberg & smart. Är sugen på en ny Box faktiskt får in och kolla vad som finns. Ha det gott!


Kram F 

Detta är ett förinställt inlägg