Vet inte om ni kommer ihåg men för länge sen var Manne och jag Mariefred. Där köpte jag ju något. Det var denna ljuslykta och bläckfisk. Tycker de var fina lite somriga. 

Är ju lite poppis med bläckfisk, ja så som annans var för ett tag sen. 

Hoppas ni alla har en fin fredagskväll. Det har jag, men mer om den en annan gång :-) 


Kram F 

Ja jag vill byta frisyr eller rättare sagt,ha en. Nu hänger allt rätt ner och känns inte så kul. Hittade några bilder på olika frisyrer på Aftonbladet... tror jag det var... Ja det var några dagar sen så jag blir osäker. 

Tror bara att jag måste låta mitt hår växa ut lite först. Hmmm får nog ta bilderna med mig till en frisör och se vad de tror skulle funka med mitt hår. Har ni några hår "drömmar" ? 


Kram F 

Vilket blåsväder! Här blåser det storm! Men än så länge lyser solen och det är varma vindar. Känns i mamma hjärtat när man hör om klass2 varning i Karlskrona där Emil är, ute på en ö. Ja och fick ett sms om att det var bra, men vet ju inte om han har fått några kompisar än. Han är ju också en frusen person och tänker att det är blåsigt och kallt!  

Allt är säkerligen bra men ni vet som mamma oroar man ihjäl sig ibland. Men ska försöka släppa det. Eftersom jag egentligen tror att allt är bra och han tycker att allt är kul.

Dagens är en favorit jacka. Coast cardie från Lola. Även byxorna är där ifrån. Skor, väska och mobilskal är från By Malene Birger. 

Nu in mot stan och lämna tillbaka en topp som jag impuls shoppade igår. Mycket fin men känner nu när jag kom hem att nej den får gå tillbaka. Så är det ibland. Ha en fin torsdag. På återseende! Kram F