AW igår med finaste vännerna <3 Så mysigt och kul! Ja ni vet när man sitter och pratar och tiden bara går och helt plötsligt är klockan mer än det var tänkt. Hur som, såå härligt att ha såna fina vänner! Så lycklig över det <3 

På mig hade jag somriga klänningen från For Good Luck. Sjalen har ni ju sett förr och är också därifrån. Skor Reiker, nyinköpta till halva priset :) Jeansjackan är supergammal och från HM. 

Måste säga att klänningen är såå härlig! Ljuvligt tyg och härligt när den är så lång! Ni svassar lite runt benen. Idag väntar en lunch med en gammal vän. Ska bli mysigt. Var några månader sen vi sågs nu. Riktigt mycket i kalendern nu. Igår först lunch med en vän och sen AW med tjejerna. Idag lunch med ännu en vän. Imorgon en heldag med min kusin med familj som är här de bor annars i USA. Så vi ses ju inte så ofta som ni förstår. Fredag blir det lunch med en av tjejerna i gänget. Ja härligt när det händer mycket. 

Lite så att alla vill hinna ses innan man skiljs åt för semester. Och sen ja så vill man ju passa på att ses när det är varmt och härligt och man kan sitta ute och njuta. Men tar lite på mig och min ork, även om jag är mycket piggare nu.  Ha nu en härlig onsdag. Hinner nog inte titta in mer för i kväll är det snickra garderobsinredning som gäller. Snart snart är allt klart i sovrummet ;-) Ni ska snart få se! 


Kram F 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress