Kom hem till ett luktärtshav igår! Åh doftar så underbart. Såå underbara blommor. Favorit! Plockat in massor med buketter så det  doftar i hela huset.  Helt underbart! 

Måste även visa Pelargonian, den fick jag av en vän förra året, sen har den övervintrat hos min mamma. Jag planterade om den och satte ner ett gäng näringskottar, och se så fin den har blivit! Nu ska jag äta en sen lunch, lite kvarg får det nog bli. Ses snart igen. 


Kram F 

Gomiddag! Här kommer lite bilder från sovrummet. Allt är ju inte klart som jag sa innan men jag kunde inte hålla mig från att visa er. Är såå nöjd med färgen på väggarna. Färgen heter November. Återkommer med mer exakt vad den heter om det är någon som undrar. 

Vi la in samma golv som vi har i resten av huset. Hade ju tänkt heltäckningsmatta men det funkade inte av många olika anledningar. 

Garderoben saknar två dörrar, men det ska vi fixa i veckan. 

Så bra med mycket plats. Men nästan så jag skäms, men skulle nästan behöva lite till, ha ha. I alla fall just nu när alla sommarkläder är där. 

Beståbänken fick komma in igen. Ska eventuellt måla om luckorna. Så de smälter in lite mer. Vill ju ha lugn och ro här inne och inte för mycket som "spretar".

Dags att ta hand om all tvätt som blivit senaste veckan. Vi ses snart igen. Kram F 

Puh ja nu är vi hemma efter en veckas härlig semester! Bara tagit dagarna som de kommer och gjort precis vad vi ville och njutit. Sååå skönt! Lovar att ni ska få se lite mera bilder. Men inte idag. Måste kolla igenom alla bilder och ja ni vet när man kommer hem, man är ganska så trött! 

Lite bilder från sovrummet. Allt är inte riktigt klart. Saknar två garderobsdörrar och lite kontakter och smått och gått. Så ni ska snart få se mer av det också. Önskar er alla en härlig söndagskväll! Kram F