Stort tack alla ni för era "Gilla tryck" igår så kul :) 

Tvättställskommod och inredningen kommer ifrån IKEA. Mycket smart och gör att mycket får plats även om det är smockfullt i mina lådor. 

 När det gäller sånt här med krämer och rengöring är jag en riktig samlare. Har flera olika märken av det mesta.

Hittat ett så bra märke för min torra hud i ansiktet. Eller ja nu är den faktiskt ett minne blott och då har jag bara haft dessa produkter i ca en och halv vecka. 

Apoliva! Tror det bara finns på Apotek och då bara på vissa. De som heter Apoteket tror jag det är. Har för mig att detta är deras egna märke men är inte säker.

Hur det än ligger till med det är både dagcremen, nattcremen och serumet så bra. Finns i två varianter. En för de under 40 och en för över 40. Självklart beror det ju på vilken hy man har och inte åldern. Krämerna jag har är för under 40 och serumet är över. Men man tar ju det som passar än bäst. Sen fanns det även med SPF men det kan inte jag ha. Så har ni problem med torr hud, gå till Apoteket och testa denna. 

Mitt smink har flyttat in här också. Var ju så bra fack för det här. Man kan lyfta på ena delen och ha mer saker där under. Fiffiga saker ibland från IKEA. 


Nu börjar det äntligen ljusna. Var så grått och trist idag så jag sitter med lamporna tända, men kan nog ta och släcka dom. Förresten bara så ni vet, jag är inte sponsrad för dessa krämer utan bara tycker de är riktigt bra. Om jag är sponsrad eller om det är ett sammarbete så meddelar jag det tydligt. 


Ha nu alla ni en trevlig tisdag!
Kram F 

Ser ni? Ja sovrummet har nu fått färg! Inte såklart någon skrikig färg men ändå. Ni som känner mig vet ju hur lätt jag tröttnat på färg och vill sen byta ut det jag har. Men men nu är den här för att stanna. Ha ha ja inte lika lätt i alla fall att byta dörrar som en kudde även om det går. 

Turkosgrå heter färgen hos IKEA. Nja och det är väl en hyfsat bra liknelse. Svårt att få rätt färg på bild men den som är längst ner till höger ovan här tror jag är mest rättvis. 

Nej nu ska jag fortsätta med piffen av sovrummet. En lampa ska till på bänken, den är påväg hem i just detta nu. För den klickades hem igår efter timmar och åter timmar av letande. Sen har jag velat mellan två i flera månader men valde nu den lite villigare även om båda var riktigt dyra. Ha ni får se sen när den kommer vad det är för någon. På återseende!

Kram F 

PS. Om ni gillar mina inlägg får ni gärna trycka på lilla hjärtat ( gilla knappen) längst ner så jag vet vilka inlägg ni gillar och vill se mer av. 

Här plockas det och röjs lite. Gör ju det ganska ofta så det finns ju inte så mycket att kasta men lite saker har bytt plats och vissa har ställts undan. 

Gråt och mulet denna söndag. Manne är i garaget och håller på med sin bil. Och jag plockar och styr här. Eller jag har gjort i alla fall. Nu orkar jag inte mer. Ni vet orken är inte inte som förr och kroppen klarar bara av det en stund. Men eftersom jag är hemma hela dagarna så tar jag lite idag och lite annan dag. Dagens projekt blev som ni ser öppnaspisen. Vi har satt lock på skorstenen för vi eldar ju inte här. Funkar inte så bra och nu har vi ju möblerat för att inte elda. Soffan står bredvid. Så då kan man ju l gärna utnyttja utrymmet tänkte jag.

Nu tänkte jag nog slänga upp fötterna i soffan en stund och titta på någon bra film. Låter inte det bra som en helt ok söndagsaktivitet?


Kram F