(null)

(null)

(null)

(null)

Uppe på benen en stund för att önska er alla en riktigt härlig nyårsafton. Varm ulltröja från Twist and Tango och favoritkjolen från Filippa K som ni sett såå många gånger förr. 
Tröjan finns här  Country dreams på rea för den som är sugen på en likadan. 
(null)

(null)

Här blir det en lugn och härlig dag med en massa godsaker som oxfilé (igen) hummer, romtilltugg och pilgrimsmusslor. Vi tänker äta oxfilén på dagen och sen ta skaldjuren till kvällen. Vi brukar försöka få i oss allt samtidigt eller menar på en middag annars men man blir ju såå mätt så vi tänkte köra så här i år i stället. 

Ha nu en superfin dag kära ni, är såå tacksam för att ni tittar här! 

Vi ses nästa år!
Kram F 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Lite dukningsinspo bjuder jag på idag. Bilderna är från tidigare i höstas men tänker de passar nu också till nyår. Lite mer glitter och glamor i det hela så tror jag att det perfekt :) 

Mår mkt bättre idag, även om jsg är lite matt, febern tror jag (hoppas) gett med sig, svårt att veta med mina mediciner som tar ner den och även tar bort symtom som helt plötsligt visar sig. Ja a slutgnällt för mig nu. Och hoppas ni får en härlig lördag. Här är det minusgrader och lite sol, har visat sig, även om det var en kort stund. 

Kram F 

29 december 2017

Fredag och under isen!

Allmänt

(null)

(null)

Gokväll finaste bloggisar! 

Här har ni en som inte kunde hålla emot. Ligger nerbäddad med feber och såå ont i hals och körtlar! 
Men men hoppas krya på mig till på söndag i alla fall! 

(null)

Men hoppas ni mår bättre än jag. Hittade några dagar gamla bilder. Älskar verkligen hyacinter. De är både vackra och luktar magiskt gott. Har huset fullt så när man kommer hem så luktar det faktiskt. Sen vänjer ju näsan sig så man känner inte doften förrän man sticker ner näsan i blomman. Men det kan man ju göra lite då och då.  Finns mycket hyacinter i affärerna fortfarande så jag tror jag kommer köpa ett gäng till sen nät dom här har gjort sitt. 

Manne har köpt hem oxfilé, så vi börjar med nyårsfestligheterna redan nu, ni vet fest i dagarna tre ;-) ha ha! 
Nä men lite extra familjemys blir det, hänt lite jobbiga saker här så familjen behöver lite mer mys och närhet. 

Nu ska jag krya på mig, och ni får ha en superhärlig fredagskväll! 

Kram F