Ja mitt nya fina armband är ett riktigt kap! Det kommer från serien Posh om ni känner till den. Helt i silver. Och detta är massivt så silver rätt igenom. Av en tillfällighet när jag var där för att köpa ett smyckeskrin. Länge, i många år tänkt att jag ska köpa mig ett riktigt  skrin istället för alla dessa små boxar och låder man har. Så sagt och gjort när jag var där så hittade jag armbandet.

Och det var på 70%! Alltså jag hade aldrig ens tänkt tanken om det inte var det. För det kostade 3545kr ordinarie! Tycker absolut inte att det är värt så mycket. Men det stod verkligen mitt namn  på det och alltid längtat efter ett sånt enkelt och fint men samtidigt lite "statement" om ni förstår hur jag menar Och 70%. Så jag slog till. Hade precis sålt lite saker så jag tänkte att det måste vara meningen ;-) 

Hade det på mig redan igår till AW:n. Kommer nog bli ett  smycke som jag kommer använda nästan varje dag, inte bara ha det till fin. (Ni får ursäkta mina strumpor, tänkte inte på dom när jag tog bilderna ha ha) 

Äntligen fredag och en helg väntar. Så jag får umgås lite med Manne igen. Tomt såhär precis efter hans semester. Inga direkta planer för helgen. Men ska hämta Emil i stan ikväll/natt då det är Augustifestival i Norrköping just nu. Så de ska åka karuseller och ja ha kul med kompisar och så. Ja det är nog det som är spikat, så skönt. Vi ses säkert snart igen. Önskar er en härlig fredag och helg fram till dess! 


Kram F 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress