I samarbete med Buzzador 
 
 
 
 
 
Oj vilken tvätthög det har blivit efter en vecka på resa. Både min, ManneS och Emils tvätt. Jag är en sån som stryker mina kläder mycket och ofta. Förr innan de nya garderoberna var det så trångt. Så då strök jag plaggen. Hänge in dom och sen fick jag stryka om dom lite innan jag använde dom för det blir ju lite skrynkligt när det hänger trångt.
 
 
I sammarbete med Buzzador har jag fått ett strykjärn från Philips att testa. Jag hade ett innan som också var ett Philips. Men det var några år så detta är så mycket bättre. Mycket lättare, smidigare att stryka. Bra ånga även vid låga temperaturer. 
 
Ett strykjärn jag rekomenderar om ni är på jakt efter ett nytt. Såå nöjd och glad att jag blev utvald att få testa detta. 
 
 
Gillar säkerhetsavstängningsfuktionerna, både i liggande och stående läge, ni vet säkerheten är viktigt när det gäller såna här apparater. Jag har alltid mina på en timer. Gillar också avkalknings funktionen, dropp stoppet och stora vattentanken. Man kan även vertikalstrka med ångan, fast det tyckte jag inte att det var så lätt. Tungt för mig och nja som sagt inget jag nog kommer syssla med. Men bra att det finns för den som vill och kan. 
För er som vill se mer så har jag lagt upp en film på IG, mitt namn där är Mittdittovitt som här. 
 
Nu ska jag fortsätta med Emil och Mannes tvätt, puh :) 
 
Förresten ni som undrar, jag brukar ju annars stryka i tvättstugan men där var alldeles för mörkt att fota så därför står jag i vardagsrummet idag ;-) 
 
Ha det gott!
 
 
Kram F 
 
 
Reklam ~ Samarbete 
norrbotten emma

bra tips!

/Norrbotten emma

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress