Oj oj vad det regnar i skrivande stund. Det bara vräker ner! Ni sånadär riktiga skyfall. Här där jag bor har vi knappt fått något regn i sommar. Så välbehövligt även om det är trist just nu. 

När jag var i Danmark så blev det ju lite shopping. Kul! Eftersom jag älskar märket Ganni blev det ju några såna butiker. Den här klänningen fyndade jag på rea. Finns på Boozt (rea) för ungefär samma peng som jag hittade den om någon mer är sugen. 

Ha ha avslutar med en blundade bild. Inte lätt det där att få mig att titta på bilder ;-)

Köpte även denna blus och kjol som jag ska ut och lufta på ett dop i dag. Kjolen har inte gått att få tag på någonstans, nästan inte i Danmark heller. Fanns faktiskt bara kvar i en butik och den hittade jag, i Odense. Sen ångrade jag mig att jag inte köpte blusen till, så den hittade jag i Köpenhamn. Klänningen hittade jag förresten i Århus. Så jag shoppade lite varstans. 

Klänningen och dressen tänker jag att det funkar året om. Kjolen funkar ju med vad som helst till, redan använt den många gånger. Och jag tänker att den  funkar en tid in på hösten med svarta strumpbyxor och tjock tröja. Och blusen, i stort sett till vilka byxor som helst, svarta, jeans eller enfärgade byxor. Ja så ett bra köp enligt mig. Kläder som jag tittat och längtat efter länge som jag äntligen fann! 

Idag ska vi som sagt på dop så paket ligger framme så det inte ska glömmas. Dopet är i Stockholm, min brors  dotter som ska döpas. Lite bökigt dock för Prideparaden är ju idag. Och kyrkan där dopet är precis där vid Valhallagatan där paraden går. Så det gäller att vi inte parkerar där det sen blir avspärrat då får hi vänta till Paraden är klar efter 17 tiden innan vi kan åka hem, ha ha! Men det ska nog gå bra, i annat fall kan det vara roligt att se den också. 

Önskar er en riktigt fin fin lördag, det tänker vi ha. 


Kram F 

Anonym

Jättefina kläder! Undrar vilken väggfärg och golv ni valde till sovrummet?

Svar: Tack! Det är Alcros färg som heter November. Har ingen kod men i deras broschyr så finns den där. Gå in till en färhandlare som säljer Alcros färg så hittar du den säkert.
Kram
Fia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress