Kräftskiva

Fest, Mat och dryck, Personligt / Permalink / 1

Ja i fredags så hade jag och min familj en kräftskiva. Mmmums såå gott! Jag älskar kräftor! Både såna här insjö och havskräftor. Men så här års så bara måste jag äta insjö. Kan äts ett helt paket själv, he he! 

Kräftor, öl, Västerbottenpaj, ost och bröd ja alla tillbehör som hör till. Ja pajen kom inte med på bild. Men den fanns där, jag lovar. Även om jag inte är så förtjust i den alls.  

Verkar som hösten har smugit sig på. Blev ingen sån där riktigt varmt eller nån värmebölja i år. Även om vi här haft det bästa vädret vad jag förstår. Tror inte vi ledde soltoppen men nästan i alla fall. Jag som varit hemma är ändå nöjd med sommaren och väntar spänt på en härlig höst. Börjar jobba snart, efter en riktigt lång tid borta. Blir både skönt och självklart ovant. Så räkna med lite glesare inlägg där i början. Men det är några veckor kvar än.

Om någon undrar så det turkiska kräftor vi åt och det var såna i vacumpack, som ligger i kyldiskarna. Såå smidigt och slippa den där långa tiningsprocessen. Ha nu en fortsatt skön söndag. Här tvättas dynorna till soffan och en ordentlig städning av huset väntar, tror Manne tar tag i den snart ;-) Fram till dess fortsätter jag lyssna på min bok. Såå bra och spännade. 


Kram F 

#1 - - ullie:

Men åhh va mummsigt det såg ut Hej igen o hoppas allt är bra i regn rusket fy vilken sommar
Vi bestämde just en liten kräftskiva med bara svärmor nästa helg men ja lite mysigt ändå så¨där

ska me börja jobba den 20 varit borta länge ja me vi får se hur det går

kika gärna in om du har lust kramar o ha det så bra kram ullie

Svar: Absolut, ska titta in dig snarast! Ha en fin dag! Kram
Fia

Till top