En fredagens!

Accessoarer, Dagens outfit, Inspiration, Kläder / Permalink / 0

Ja så här såg jag gårdagens outfit ut. Sa ju att jag kanske skulle titta in med bilder på den. Ja tanken och viljan fanns men inte ork och tid. Är såå trött och seg just nu. Har ont och känner mig lite håglös att kroppen och nervsmärtorna inte blir bättre. 

Men men det kommer väl, så det är bara att bita ihop och hålla tummarna :) 

Jack/koftan är ett fynd från KappAhl. Med fynd menar jag att jag längtat och velat ha en sån från Busnel men ja de kostar ju mer än vad jag kan lägga pengar på. Så ja ett istället för och väldigt snygg och skön. Fanns även marinblå om nån mer är intresserad. Tänker funkar ju bra som kofta vid vissa tillfällen och jacka i andra. Kommer nog bli mycket använd känner jag på mig. 

Byxorna har ni sett förr från Filippa K och sjalen Boomerang. 

Har varit inne i stan idag. Köpte musslor, varit så sugen på pasta Vongole länge nu. Så ikväll blir det att festa på det. Sen ikväll ska vi nog försöka oss ut och titta på bilar. Det är crousing ikväll. Vi ska inte åka med (med Corvetten) men man kan ju alltid åka in och titta. Japp det är våra planer för ikväll! Hoppas ni har något roligt att se fram emot ni också. 


Kram F 

Till top