31 augusti 2017

Gomorron!

Dagens outfit Kläder

Gomorron! En snabb dagens! Byxor Gina Tricot, blus second Female. Armband nya från Marc Jacobs. (Tror det egentligen ska vara hårsnoddar eller, nån som vet? Fast sätt flera som har det som jag ;-) 

Vaknade idag utan varmvatten så, blev tvätt med tvättservetter idag ha ha! De håller på att flytta grejer till värmepumpen, så något måste blivit fel. 

Ha en toppendag! Ses snart igen! Kram F

Alltså kan inte nog säga hur underbart det är med liljorna jag har hemma. Doften känns i hela huset. Åh vad jag gillart. Behövs inga doftljus ljust nu! Hittade så bra och med underbar doft på IKEA. Kom på att det har jag inte tipsat om. Tycker annars att deras doftljus inte är så bra. Ni vet inte brinner rakt och man får kasta mycket, eller att de inte luktar så mycket. Men kanske får testa fler, de kanske förbättrat sig. 

Ja jag lovar ska visa er ljuset snart så ni kan bunkra inför vintern ;-)

Ikväll ska jag på bio med vännerna. Ska bli såå mysigt. På återseende. 


Kram F 

29 augusti 2017

IKEA & HAY

Inredning Inspiration

Har ni sett kollektionen?! Som kommer den 6:e oktober! IKEAs samarbete med HAY! Åh så mycket fint. Vill ha det mesta även om jag inte självklart kommer köpa så skulle jag vilja. Min största favorit är ljusstakarna :) såå vackra! Så dessa kommer säkert pryda mitt sen. 

Bordet är också en av sakerna som åh ja jag verkligen vill ha. Men var ska vi ha det.....

Kudden tror jag kommer passa utmärkt i våran soffa! 

Och de underbara nya kassarna, finns i många olika färger och utföranden. Men denna är min favorit <3 

Riktigt snygg! Eller hur?! 

Hoppas ni haft en bra dag och fortsätter ha det. På återseende! 


Kram F