Godmorgon! Så härligt solen lyser och en ledig dag ja för vissa. Är medveten att alla inte är det. Men skriver utifrån mig. Ja här ser ni lamporna som Manne satte upp i går. Visst är blev det bra! 

Medan han fixade detta lagade jag maten. Vi testade ett nytt recept på en rödcurry gryta. Skulle bli så exakt som thaikrogarna gör. Men nej det blev inte alls bra. Manne tyckte nog att det blev bra men jag nja tyckte inte det var så lyckat. Vibbar gjort godare innan. 

Idag väntar en massa fix inför gästerna som kommer ikväll. Så får se om jag hinner in häri igen. Om jag inte gör det så önskar jag er en jätte härlig Valborg oavsett om ni jobbar eller är lediga. 


Kram F

29 april 2017

Bästa mannen!

Allmänt

Har jag inte bästa mannen så säg. Skafferiet gapar tomt gottis i alla former. Helt plötsligt inträffar ni vet "en gång i månaden" besvären och så sugen på godis. Manne åker iväg handlar (bara det) och nu håller han på att sätta upp lampor som vi köpte på IKEA. Ska också tilläggas att han försöker hålla igen på godis och chips så han köpte inget till sig ;-)

Så har jag inte bästa mannen så säg?! Föresten har ni provat chokladen? Om inte gört! Såå god, Fudge och havssalt ja det kan ju inte bli dåligt om man säger så. Nu ska jag hjälpa Manne med lamporna :)

Hörs imorgon igen.

Kram F

29 april 2017

Torka...

Allmänt

Underbara detaljer i mitt sovrumsfönster. Gomorron lördag och fina bloggisar. Hur mår ni? Kan ni inte berätta lite vem ni är var ni bor och ja lite om er själva. Vore så roligt att läsa :) 

Har lite bloggtorka idag. Eller jag har massor med saker att fota och visa er men har inte gjort det så hinner inte just nu. Så ja just nu blir det ett sånt paus inlägg med en massa svammel om allt och inget. Just nu har Manne åkt för någon haltimme sen för att hjälpa en vän med något. Sen i eftermiddag ska vi åka till IKEA och titta på deras planteringsbord. Hade tänkt köpa det på Granngården. Men var där i början av april och de hade inget hemma. Men de skulle beställa ett. Det fanns över hundra på lagret. Det skulle ta en vecka.

De skulle ringa när det fanns att hämta. De har inte hört av sig så i början av veckan ringde Manne dit och då såg dom min beställning. Men hade ingen förklaring till att det inte hade kommit något. Men det kom varor på tisdagar och fredagar. Så det borde komma då. Men ingen har ringt så nu skippar vi dom och åker till IKEA som ser ut att ha ett som också ser bra ut. 

Ja här har ni IKEA:S modell. Så det är planen idag för oss. Nu ska jag gå och äta frukost med Emil. Det händer inte så ofta men han är uppe för en gång skull. Ses snart igen och blir det inte idag så önskar jag er en trevlig helg! 


Kram F