Hej fina bloggisar! Tycker det är såå roligt att se att ni är ett gäng som tittar in här var och varannan dag <3 Jag hoppas ju att ni har gillat vad jag har berättat och visat här inne. Tror ju det eftersom annars hade ni säkert inte fortsatt att göra det.

Ja som ni läste i rubriken är det inget roligt jag vill berätta idag.

Jag måste av personliga skäl göra ett uppehåll med mitt bloggande. Inte ett uppehåll på en vecka eller en - två månader utan snarare ett halvår eller kanske ett år.

Men jag hoppas och är ändå beslutsam att jag kommer tillbaka.
Jag hoppas vi ses då!

Jag finns ju även på Instagram med namnet "mittdittovitt" där kommer jag fortsätta vara så titta gärna in där om du saknar mig.

Önskar er alla där ute allt gott och vi ses igen när det än blir!

Kram Fia.

Hu vilken höst morgon. Även om det fortfarande är varmt så verkar det ju som hösten nu är här. Regn och blåst idag utanför mitt fönster.


Hittade så fina knoppar på Åhléns när jag surfade runt igår. Visst är de fina? Ja om man gillar marmor såklart. Inte dyra heller 2 st för 79kr.

Bild ifrån Åhléns

Ja jag vet inte riktig var jag skulle ha dom. Men tycker de är så fina. Kanske någon av er också tycker de är fina och har någon plats.

Önskar er en fin dag så hörs vi snart igen.
Kram Fia.

26 september 2016

Ulltvätt

TIPS!

Go kväll!
Hoppas ni haft en bra dag.

Kom på att jag missade att berätta för er häromdagen. Ett tips hur ni tvättar era ull kläder. Jo det ska tvättas med såpa, tvättsåpa. Detta för fibrerna i ullplagg ligger på ett annat sett än tex bomull. Kommer inte ihåg detaljerna men min vän är sömmerska och lärde mig detta för länge sen.

Så när jag beställde ponchon från Softgoat beställde jag även deras tvättmedel. Men jag lovar det går jättebra med tex Grummes tvättsåpa. Det har jag alltid förr.

Ja det var ett litet tips i från mig ikväll.

Ha en fortsatt fin kväll och sov gott!
Kram Fia