Godmorgon!
Här är jag uppe tidigt som vanligt trots sena timmen igår. Kan ju inte sova länge på morgonen hur mycket jag än försöker. 
Menyn från igår har ni ju redan hört men här kommer lite bilder från dukningen. Tog in några av mina fina tuplpaner. De växer så snett i rabatten så de svåra att ha en vas men vad gör det när de är så fina :)

Nu ska jag äta frukost sen är det trädgårdsfix som gäller hela dagen. M ska fortsätta med lilla altanbygget, ska bli en liten plats där vi kan sitta och äta. Större altan får vänta några år. Det verkar i alla fall bli bättre väder idag än i går, för fy vad det regnade igår.

Hörs snart igen, kram! 

Ja snart kommer gästerna. Har fixat med maten hela dagen i stort sett. Tycker det är så roligt att fixa och dona även om nu är det skönt att vila en stund innan sisa racet gäller innan de kommer. 
Menys är följande. Bubbel som välkomstdrink, skagenröra i glas till förrätt, helstekt fläskfilé  med Jack Daniels Glaze från bästa Viktoria på bloggen Matplatsen. Kika in hos henne om ni inte gjort. Massor av smarriga recept varvat med inredning och kläder. Till efterrätt blir Gino, första gången jag lagar det. Jag gör det ikväll på Kiwi, mango, nektarin och två sorters melon. 

Ja det känns som att vi inte kommer vara hungriga efter i alla fall. 
Nu ska jag pusta några minuter i soffan :)

På återseende! 


Ja nu är det ombloggade vitrinskåpet på plats hemma hos mig med. Hade tänkt ha två men kom fram till att det har vi inte plats med.
Ha ha Emil sa igår varför köpte ni ett skåp när ni inte har något i det! Ha ha :)
Ja det kommer nog fyllas på allt eftersom. 

Nu är det fredagsmys som gäller. Emil har precis spelat klart sin match och vi ska hämta lite Kina-mat på vägen hem. 

Trevlig helg! Hörs snart igen :)
Kram