31 oktober 2014

Happy Halloween!!!!

Kläder

 
 
Lite nytt i garderoben! Och dagen till ära  en fladdermus :))
Hittade denna topp på Lindex häromdagen. Så kul och snygg tycker jag. Passar ju även sen efter Halloween. Även om det blev perfekt att ha just idag! 
 
Köpte även ett par nya byxor men svårt att få en bra bild på. Men svarta som är lite vaxade. Har såna sen tidigare men vaxet försvinner efter ett tag så det behövdes ett par nya :)
 
Måste även visa så världens finaste klänning från By Malene Birger!
 
Hur underbar är inte denna!
 
Visst är den fin?! Enligt mig är den sjukt fin! Står nog mitt namn på den! ;-)
 
Nä nu ska här njutas! Veckans bästa dag!
 
Kram och på återseende!
 
Härom kvällen hade jag en hemma SPA-kväll :) Fixade fötterna, filade med den där braiga batteridrivna fotfilen. Smorde och klippte. Sen var det ansiktets tur. Rengöring, peeling och lermask!
Älskar både peelingen och masken från Forever och Sonya serien. Peelingen är såå skonsam men ändå så underbar. Lermasken är så lätt och skön och gör underbart resultat! Tips tips!!! 

Är det någon som sitter inne med en bra kroppspeeling? Det är något jag saknar och har inte hittat någon bra just. Så tipsa gärna om ni vet någon. 

Kram Fia! Dags igen för bakning! Igår gjorde jag samma sak som i helgen. Cupcakes med kanel och kardemumma. Blev faktiskt väldigt goda.  Ska bjuda mina kompisar på jobbet på dom idag. Bakade dock precis en till varje så jag kan inte provsmaka och se om de blev bra ..... Hmm tänkte inte på det....
Ja ja men ni får hålla tummarna att de blev lika goda som i helgen. 
Gillar ni att baka? Det har varit min värsta fiende men nu börjar jag tycka om det mer och mer :)) 
Ha ha kanske står här sen som Leila och bakar hela dagarna ha ha näe varken troligt eller att hon gör det hela dagarna. Men lite kul i alla fall för mitt nya intresse  ;-) 
Ha en fin dag! Hörs snart igen, kram.