Första ljuset tänt! Mys med saffransmuffins.

Julstjärnan uppe :)

Nymålade städskåpet har fått nya handtag :)

Go kväll! Jag lovade att visa bilder från vårt advenstfirande här. Men nej dels blev det inte så mycket firande och sen inga bilder tagna. Ja så är det ibland. 
Det är ju stor renovering i köket just nu och då är det inte så lätt att få till någon bakning eller någon värsting middag. Men några saffransmuffins fick jag till i morse i alla fall som vi har mumsat på under dagen :)
Fina julstjärnan har också kommit upp. M var inte så road över den svarta sladden men nu var det bara den vi hade. 

Städskåpet har även fått hantag efter renoveringen. Ska ha samma sen på köksluckorna. De är klara och sitter på men nu målas det och golv ska läggas innan ni får se några bilder ;-)

Nu ska jag vila lite och se om jag kan bli av med denna rackarns feber och förkylning. 

Hörs imorgon igen! 
Kram


30 november 2014

Klänningstips!

Kläder TIPS!


I fredags till julgalan hade jag svår ångest om vilken klänning jag skulle välja. Ni kanske såg det på IG. Har köpt på mig två under hösten.  Den guldiga är See by Chole och svarta by Malene Birger. Både är köpta på Tradera. Tips tips. Dessa två tillsammans kostade mig mindre än 500kr inkl frakt! Förr skulle jag inte kunna tänka mig att ha kläder som någon annan haft som jag inte kände. Men nu har jag ändrat mig totalt. Försöker även tänka på miljön och återanvändning :) 
Så in där och kika! Man kan göra stora fynd! 

Återkommer lite senare med bilder från vårt advenstfirande. 
Trevlig advent på er!

29 november 2014

Dagen efter ;-)

Fest Jul PersonligtIdag är det en trött bloggerska. Gäsp! Ja jag kom iväg på Julgalan. Och kul hade jag också. Men idag är jag inte lika pigg om man säger så ;-) 
Massor av artister som Alcazar, EMD, E-Type (min favvo) mm . Vi hade diamantbiljetterna så vi satt längst fram inhängnade som i en "VIP avdelning". 

Nu ska jag hjälpa M med renoveringen. 
På återseende!